Featured post

e-Devlet Nedir, Ne İşe Yarar?

e-Devlet, kamu yönetiminde bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımıdır. e-Devlet kavramının idari boyutu kamu kurum ve kuruluşları ve ye...

OffersBux ile Gerçek ABD Doları Kazanma

OffersBux, reklamcılığın yeni bir yüzüdür, OffersBux ile bir sonraki kazanç seviyesini ve yeni reklam trendini deneyimleyin! OffersBux, olumlu bir tutuma ve başarı için yanan bir arzuya sahip, yüksek motivasyonlu, hevesli ve tutkulu insanlardan oluşmaktadır.

OffersBux Nasıl Çalışır?

Öncelikle bir hesabınızın olması gerekiyor. Kısa bir kayıt işleminden sonra artık siteyi kullanabilirsiniz.

OffersBux, reklam izleyerek, uygulamaya girerek veya oyun oynayarak, anket doldurarak gerçek ABD doları kazanmanıza olanak veren bir sitedir.

Oyunlar oynayacaksanız 0.0005 dolar kazanırsınız. Bunun için 120 saniye boyunca oyundan çıkmamanız gerekiyor.

Reklam izlemek ile kazanç elde etmek isterseniz reklam başına 0.0002 ile 0.0003 arasında değişen miktarlarda dolar verir. Kazancınızı reklamın yanında görebilirsiniz. 

Uygulama indirmek veya oyun oynayarak da kazanç elde edebilirsiniz. Uygulama veya oyunu indirin. İndirmeden önce şartlar altta sıralanır. O şartları yerine getirerek size vaat edilen miktarı alırsınız. 

Ödeneme Nasıl Olur?

İsteyen banka IBAN'ına isteyen de herhangi bir hesaba ödeme talep edebilir. Ödemeler 5 iş günü içinde yapılır.

Güvenilir mi?

Ödemeyi aldık. Şuan itibari ile kesinlikle güvenilirdir. 

Önemli Hatırlatmalar

  1. Site Kuralları (TOS) ve Ödeme Şartları'nı inceleyiniz. Sitemizin ana kazanç yöntemi offerwall firmaları üzerinden yapabileceğiniz görev ve anketlerdir.
  2. Ödemeler 5 İş Günü içerisinde yapılmaktadır. Daha öncesinde ödeme ile ilgili mesaj yazmayınız.
  3. Sitemizde Cashout Points sistemi bulunmaktadır, para çekme işlemlerinde 1000 puan istenilir. Bu puanları Offerwall firmaları üzerinden yapacağınız görevler ile kazanabilirsiniz. Biriktirmesi kolaydır, 10 centlik bir görev veya anket size 1000 puan verecektir.
  4. Ödeme adresinizi doğru yazdığınızdan emin olun, aksi takdirde ödemeleriniz gönderilemeyecektir. Örneğin; Binance Pay ödemelerinde Binance kimliğiniz değil, Binance Pay bölümünden verilen ID numarasını yazmanız gerekir, farklıdır. Banka ödemelerinde Tam İsim bilginizin verilen banka hesabıyla uyumlu olması gerekir.
  5. Anket veya görev ücretleri yansımadıgında ilgili Offerwall firmasının destek sayfasına yazabilirsiniz. Görevlerin kontrolü bizde değildir, bekletilmesi veya onaylanması sitemizle ilgili değildir.
  6. OffersBux global bir sitedir ve forumda İngilizce kullanılır. Türkçe bölümü dışında konulara İngilizce yazınız, Türkçe yazmanız gerekiyorsa Türkçe Forum kısmını kullanın.
  7. Kullanıcı Ayarları veya Para Çekme sayfalarına girdiğinizde sizden 6 haneli bir Pin oluşturmanız istenir, daha sonrasında oluşturduğunuz Pin kodunu kullanacaksınız.
  8. Bu bilgilendirme sayfası yeni kullanıcılara 3 gün boyunca gözükecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnsan hayatının tüm renklerini bir araya getirmeyi amaçlayan Hayata Dokunmalı, sizler için en güzel ve yararlı içerikler sunuyor. Siz de bize içerik önerebilir, hatta site yazarı olabilirsiniz. Bunun için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.