Featured post

e-Devlet Nedir, Ne İşe Yarar?

e-Devlet, kamu yönetiminde bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımıdır. e-Devlet kavramının idari boyutu kamu kurum ve kuruluşları ve ye...

Dokunmatik Ekran Arızası Sorunu ve Çözümü

Dokunmatik Ekran Arızası

Telefonlarda düşme, çarpma gibi türlü nedenlerden dolayı ekran arızası yaşanabilir. Ekran kırıkken telefonu kullanabiliyor olmanız aslında sorunun çözüldüğü anlamına gelmiyor. Telefonun ve ekranın darbe alması sonucu ortaya çıkan çatlaklar elinizde, kulağınızda kesikler yaratabilir. Çatlaklar, telefondan gelen ışıkları algılarken gözlerinizi yorabilir ve göz sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. 

Ekran Değişimini Sağlayın ve Önlem Alın

Ekranı hasar alan bir telefonu bu şekilde kullanmamak doğru olacaktır. Bu nedenle ilgili telefonu teknik servise götürerek ekran değişimi yapmanız gerekir. Tekrar ekran kırılma riskine karşı da telefon kılıfı ve ekran koruyucu almanız önemli.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnsan hayatının tüm renklerini bir araya getirmeyi amaçlayan Hayata Dokunmalı, sizler için en güzel ve yararlı içerikler sunuyor. Siz de bize içerik önerebilir, hatta site yazarı olabilirsiniz. Bunun için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.