Featured post

e-Devlet Nedir, Ne İşe Yarar?

e-Devlet, kamu yönetiminde bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımıdır. e-Devlet kavramının idari boyutu kamu kurum ve kuruluşları ve ye...

CPU ile SHIB Inu Madenciliği

Shiba Inu, aynı zamanda Shiba Token olarak da bilinir, Ağustos 2020'de "Ryoshi" olarak bilinen anonim bir kişi tarafından oluşturulan merkezi olmayan bir kripto para birimidir. "DOGE Killer", olarak adlandırılan kripto para, Dogecoin'den sonra piyasaya sürülmüştür.


Öncelikle https://unmineable.com/ adresine giriyoruz. Karşımıza yukarıdaki gibi bir ekran çıkar. Değişik para birimleri vardır. Arama kısmına Shiba Inu yazın. Arama çubuğunun altında aradığınız para birimi çıkar. Shiba Inu simgesine tıklayın.


Yukarıdaki gibi bir sayfa çıkar. Programı indirmek için yeşil karenin üzerine gelerek tıklayın. Yaklaşık 70MB büyüklüğündeki program inmeye başlar. İnerken tarayıcınız şüpheli gözüyle bakıp indirmede sıkıntı çıkartabilir. Böyle bir durumla karşılaşırsanız başka bir tarayıcıda deneyin. 

İndirme bittiğinde programı bilgisayara kurun ve çalıştırın. Çalışma sırasında antivirüs programınız varsa onu virüs olarak algılayabilir. Bu yüzden antivirüs programınızı kapatın.


Yukarıdaki gibi bir ekran gelir. Eğer grafik kartınız ile yapmak isterseniz Graphics Card yazan kısma basın. Eğer bilgisayar CPU ile yapmak isterseniz ona basın ve Next diyerek ilerleyin.


Karşınıza çıkan ekrandan madenciliğini yapacağınız Shiba Inu kripto parasını seçin. Altındaki kutucuğa da Shiba Inu cüzdan adresinizi yapıştırın. Herhangi bir cüzdan adresi olabilir. ETH uzantılı olanı seçmeniz çok önemlidir. Çünkü bazı borsalar BNB uzantılı olanı da barındırır. Bu yüzden ETH olanı seçin.


Sona doğru geldik. Artık giriş yapabilirsiniz. Continue üzerine gelerek tıklayın.



İşlemcinizin gücüne göre bir kazım hızı çıkar. Bu biraz zaman alan bir iştir. Bu yüzden ilk günde yüzlerce TL kazanmayı beklemeyin. Ancak bilgisayar ile çalışırken çalıştırın. İşiniz bittiğinde ister kapatın ister açık bırakın. O birikim yapar. Ödeme eşiğine geldiğinde ödeme talebind bulunabilirsiniz.

Bunun için aşağıdaki dünya simgesine tıklayın. Karşınıza kazınan miktarın kaydedildiği site çıkar. "Bakiyem 5000000'in üzerinde olduğunda günde bir kez otomatik ödeme" kısmını aktif ederseniz 5000000 Shiba Inu miktarı biriktiğinde otomatik ödeme yapar. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnsan hayatının tüm renklerini bir araya getirmeyi amaçlayan Hayata Dokunmalı, sizler için en güzel ve yararlı içerikler sunuyor. Siz de bize içerik önerebilir, hatta site yazarı olabilirsiniz. Bunun için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.