Featured post

e-Devlet Nedir, Ne İşe Yarar?

e-Devlet, kamu yönetiminde bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımıdır. e-Devlet kavramının idari boyutu kamu kurum ve kuruluşları ve ye...

Dolap.com ile Nasıl Para Kazanılır?

Bir zamanlar severek aldığın ama kullanmadığın kıyafet, çanta, ayakkabı ya da aksesuarları Dolap.com’da satarak yenilerini uygun bir fiyata alabilirsin. Dolap; güvenli online ödeme sistemleri, taksit imkanları, orijinal ürün kontrol hizmeti ve 7/24 ulaşabileceğin müşteri hizmetleri ile online alışveriş keyfini bir adım ileriye taşıyor.

İkinci el giyim ve vintage giyimde alışveriş yaptığın ilk marka olmayı hedefleyen Dolap’ta üst giyim, alt giyim, dış giyim, ayakkabı, çanta, takı ve aksesuar kategorileri her gün aramıza katılan dolaplar sayesinde yenileniyor.

Neden İkinci El Alışveriş?

İkinci el online alış ve satışla bir davet için tek sefer giyip kenara bıraktığın abiye elbiseni mezuniyet partin için özenerek aldığın ama ikinci kere giyemediğin ayakkabını geçtiğimiz sezon çok severek aldığın ancak akıllara kazındığı için tekrar giyemediğin o bluzu paraya çevirebilir, çevirdiğin parayla uzun zamandır aradığın marka çantayı alabilir ya da Dolap’ın sunduğu farklı kupon fırsatlarıyla yeni sezondan uygun fiyatlara alışveriş yapabilirsin.

1. Lüks Alışverişlerinde Güvendesin

İkinci el marka alışverişlerinde kafana en çok takılan sorunun orijinallik olduğunu biliyoruz. Peki gerçek bir Chanel’i nasıl tanıyabilir? ya da Prada gözlüğün sahtesini nasıl ayırt edebilirsin? Cevabı çok basit: Dolap Dedektifi!

Dolap Dedektifimizin senin için hazırladığı ufak tüyolarla marka orijinalliği konusunda fikir sahibi olurken Orijinal Marka Kontrol Hizmeti ile ücretsiz bir şekilde satın aldığın ürünü kontrol ettirebilirsin. Bunun için tek yapman gereken Lüks marka veya 500 TL üzeri alışverişlerinde satın al aşamasında karşına çıkan Orijinallik Kontrolü İste butonuna basmak.

2. Ödemelerin Güvence Altında

Online site ve uygulama üzerinden yaptığın alışverişlerde seni düşündüren bir diğer konunun da ödeme güvenliği olduğunu biliyoruz. Dolap.com ve Dolap uygulaması alış-satış sistemi senin hakların üzerine kuruludur. Gerçekleştireceğin tüm işlemler alış, satış ve ödemeler garanti altında.

Dolap.com’da ödediğin miktar ürün eline hasarsız bir şekilde ulaştıktan sonra senin onayın alınır ve satıcının hesabına öyle yatırılır. Ürünün anlatılandan farklı çıkması durumunda, eksik ya da kusurlu gönderilmesi sonucunda iadesi yapılarak para hesabına geri aktarılır.

3. Kolay Kargo

Dolap Kodu ile MNG, PTT, Yurtiçi ve Sürat Kargo ile tüm gönderimlerini kargo anında ücret ödemeden yapabilirsin. Bu kod ile adres bilgilerini ve sipariş detaya girip kargo takip numarasını paylaşmana gerek kalmaz.

4. Ürün Yüklemek Çok Kolay

Dolap’ı ücretsiz bir şekilde yükledikten sonra kolayca profilini kurabilir, artık giymediklerini fotoğraflayarak diğer alıcı ve satıcılarla bir araya getirebilirsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnsan hayatının tüm renklerini bir araya getirmeyi amaçlayan Hayata Dokunmalı, sizler için en güzel ve yararlı içerikler sunuyor. Siz de bize içerik önerebilir, hatta site yazarı olabilirsiniz. Bunun için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.