Featured post

e-Devlet Nedir, Ne İşe Yarar?

e-Devlet, kamu yönetiminde bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımıdır. e-Devlet kavramının idari boyutu kamu kurum ve kuruluşları ve ye...

CryptoTab ile İnternette Gezinirken Satoshi Kazanın


İndireceğiniz bu tarayıcı sayesinde BTC madenciliğini yapacaksınız. Girdiğiniz tirelere göre ödemesi de değişiyor. Örneğin YouTube kullanmaya daha çok veriyor. Sizin internet kullanım bilgilerinizi kaydeder. Bunun karşılığında satoshi veriyor.

İster masa üstü bilgisayarda kullanın, ister tablet ister dizüstü bilgisayarınızda. Masaüstü bilgisayar için hız arttırma seçeneği de var. Normal internete girerek satoshi kazanacaksınız. Bunun için hesabınızdan oturum açmanız yeterlidir. 

En çok ödemeyi sosyal medya hesaplarına girişte veriyor: YouTube, Twitter, Instagram, TikTok, Facebook gibi. Bu yüzden sosyal medyayı çok kullanan biri iseniz bu tam size göre. Hem hesaplarınızı kullanın hem de BTC kazanın.

Tarayıcıyı indirin ve kurun. Daha sonra oturum açmanız yeterlidir. Biraz geç gelebilir ama ödemesini yapıyor. Ödeme aldım.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnsan hayatının tüm renklerini bir araya getirmeyi amaçlayan Hayata Dokunmalı, sizler için en güzel ve yararlı içerikler sunuyor. Siz de bize içerik önerebilir, hatta site yazarı olabilirsiniz. Bunun için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.