Featured post

e-Devlet Nedir, Ne İşe Yarar?

e-Devlet, kamu yönetiminde bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımıdır. e-Devlet kavramının idari boyutu kamu kurum ve kuruluşları ve ye...

TikTok Takipçi Satın Alma Nasıl Olur?

TikTok (Çin'de bilinen adıyla Douyin), Musical.ly bazında yaratılan, video oluşturma ve paylaşmanın yanı sıra canlı yayın imkânı sağlayan bir sosyal medya uygulamasıdır. Eylül 2016'da ByteDance tarafından piyasaya sürüldü. Bugün itibariyle en çok kullanılan sosyal medya platformu olmuş durumdadır.

Takipçi Neden Önemlidir?

Tüm sosyal medya platformlarında olduğu gibi beğenilme, sevilme gibi duyguların tatmini içindir. Çünkü gerçek hayatta bulunmayan pek çok şey artık sosyal medya üzerinden karşılanır oldu. Bu insanı mutlu ettiği gibi antisosyal bir birey durumuna da somaktadır.

Bir başka neden de para kazanma arzusudur. Çünkü çok takipçisi olan biri, hem reklam alabilir hem de takipçilerinden jetonlar alarak paraya dönüştürebilir. 

Takipçi Kazanmak Zor mu? 

Bunun cevabı aslına bakarsanız iki türlü olur: Birincisi insanların ilgisini çekmeyi bilen için pek zor değildir. Ancak ilgi çekmeyi başaramayan için zordur. Çünkü popüler kültürün insana sunduğu imkanları kullanmak fenomen olmanın en önemli yoludur. Ancak çoğu insanın kabul ettiği bir yolda yürümekle tanınırsınız. 

Takipçi Satın Alma Var mı?

Bazı platformlar böyle bir imkan sunduğunu belirtiyor. Ancak bu platformlara pek güvenilmez. Çünkü iddia ettikleri ile gerçek hayat arasında farklar var. Örneğin bir hesabınız var ve siz 15TL karşılığında 100 takipçi satın aldınız. Bunlar ne zamana kadar takipçi olarak kalacak? Kimse bunun garantisini veremez.

Takipçi Satan Siteler

takipciavcisi adındaki site, 15TL ile 9900TL arasında bir bedel karşılığında değişik miktarlarda takipçi sağladığını iddia ediyor.

Kendilerinin verdiği bilgiye göre takipçi havuzuna kayıt olan kişileri size takipçi olarak gönderiyorlar. En ilginç yönü ise siteye girer girmez Türkiye'nin herhangi bir şehrinden biri satın alma işlemi gerçekleştirdiğini iddia etmesidir. Bu da ister istemez insanın aklına şüpheler sokmaktadır.

Site ile iletişime geçmek için sağ altta müşteri temsilcisi butonu var. Oraya basarak da bilgi alabilirsiniz. 

Güvenli midir?

Müşteri temsilcileri ile yaptığım yazışmada şu diyalog geçti aramızda: 

-Merhaba sitemize hoşgeldiniz ,Size Nasıl yardımcı olabilirim ?
-Ne İçin Baglanıyorsunuz : Siz gerçek misiniz? 
-Merhaba, Tabiki gerçeğiz Nasıl yardımcı olabilirim 
-Peki neye göre takipçi veriyorsunuz? 
-Takipci satın aldığınızda panellerimizden gönderim yapıyoruz sizlere 
-Yani bu takipçiler gerçek kişiler mi? 
-Hangi kategori için tiktok mu 
-Evet
-Tiktok takipçilerimiz global gerçek kişiler 
-Adamlara bir ödeme mi yapıyorsunuz bunun için? 
-Hayır sistem öyle çalışmıyor Örnek veriyorum unfollow uygulamamız var oraya hesaplarıyla giriş yapanlar bizim takipçi havuzuna giriyor O hesaplarda sizleri takip ediyor 
-Adamın karı ne bundan onu anlamadım. İş olsun diye milleti mi takip ediyorlar? 
-Binevi öyle diyebiliriz Sorunsuz gönderim sağlanmaktadır panelimiz satın alıp deneyebilirsiniz 
-Bir denerim. TŞK 
-Rica ederim iyi günler 
-Size de...

İşin gerçeği ben biraz mesafeliyim. Yine de denemek isteyen varsa kendisi bilir. Kesinlikle kimseye paranızı yatırın demiyoruz. Yatıracaksanız en az miktardan başlayın ki zararınız büyük olmasın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnsan hayatının tüm renklerini bir araya getirmeyi amaçlayan Hayata Dokunmalı, sizler için en güzel ve yararlı içerikler sunuyor. Siz de bize içerik önerebilir, hatta site yazarı olabilirsiniz. Bunun için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.