Featured post

e-Devlet Nedir, Ne İşe Yarar?

e-Devlet, kamu yönetiminde bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımıdır. e-Devlet kavramının idari boyutu kamu kurum ve kuruluşları ve ye...

Akıllı Telefonlarda Yavaşlama veya Donma Sorunu

Akıllı telefon kullanıcılarının en çok sorun yaşadığı konulardan biri de ekranın donması. Telefonunuzun depolama alanının dolması, yüksek enerji tüketmesi, ısınması gibi sorunlar telefonun yavaşlamasını hatta donmasını beraberinde getirebilir. 

Telefonunuzu Sıfırlayın

Öncelikle telefonun ısınmasını engellemek için yapılacak işlemleri bu problem için de yapmanız sağlıklı olacaktır. Eğer telefonunuzun sorunu hala devam ediyorsa telefonunuzu fabrika ayarlarına getirmek kalıcı bir çözüm sağlayabilir. 

Ancak burada dikkat edilmesi gereken bir nokta var: Sıfırladıktan sonra telefonunuzdaki birçok veri de silinir. Bu nedenle telefonunuzu sıfırlamadan önce ihtiyacınız olacak verileri depolamanız önemli. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnsan hayatının tüm renklerini bir araya getirmeyi amaçlayan Hayata Dokunmalı, sizler için en güzel ve yararlı içerikler sunuyor. Siz de bize içerik önerebilir, hatta site yazarı olabilirsiniz. Bunun için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.