Featured post

e-Devlet Nedir, Ne İşe Yarar?

e-Devlet, kamu yönetiminde bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımıdır. e-Devlet kavramının idari boyutu kamu kurum ve kuruluşları ve ye...

Akıllı Telefonun Bellek Sorunu

Akıllı telefonlarda “Yeterli alan yok” uyarısı sıklıkla karşılaşılan problemlerden biri. Bunun sebepleri sadece telefonunuzun hafıza kapasitesinin video, fotoğraf ve uygulamalarla dolması olmayabilir. Sorun, uygulamalarınızda biriken verilerin kapladığı alan da olabilir. Çünkü telefondaki her uygulamayı kullanmasak bile uygulamalar önbellek oluşturur. 

Ön Belleği Temizleyin

Öncelikle yapmanız gereken, telefonunuzdan kullanmadığınız tüm uygulamaları kaldırmak. Galerinizdeki silinmesi gereken fotoğraf ve videolarda eleme yapmak. Ardından uygulamalarınızın ayarlar kısmına giderek “Önbelleği temizle” veya “Verileri sil” seçenekleriyle sorunu çözebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnsan hayatının tüm renklerini bir araya getirmeyi amaçlayan Hayata Dokunmalı, sizler için en güzel ve yararlı içerikler sunuyor. Siz de bize içerik önerebilir, hatta site yazarı olabilirsiniz. Bunun için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.