Featured post

e-Devlet Nedir, Ne İşe Yarar?

e-Devlet, kamu yönetiminde bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımıdır. e-Devlet kavramının idari boyutu kamu kurum ve kuruluşları ve ye...

Nereye Bakıyor Bu Adamlar İzle


Film, şehir hayatına yabancı Metin ve Zeki’nin rastlantı eseri reklam yıldızı olmalarını konu edinir. Beşik kertmesi Ayşe’yi bulmak üzere Metin, Zeki ile birlikte İstanbul’a gelir. Yabancı oldukları İstanbul’da türlü badireler atlatırlar. Hayatları, fotoğraflarının bir reklam kampanyasında kullanılmasıyla değişir. Artık herkesin tanıdığı insanlar haline gelmişlerdir. Diğer taraftan, Ayşe’nin çalıştığı fabrikada işçiler toplu sözleşme talebiyle greve gider. Fabrika’nın sahibi ile işçiler arasında pazarlıklar yapılmaktadır. Şansın da yardımıyla Zeki ve Metin’in önüne popülerliklerini bu pazarlıkta kullanabilme fırsatı çıkar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnsan hayatının tüm renklerini bir araya getirmeyi amaçlayan Hayata Dokunmalı, sizler için en güzel ve yararlı içerikler sunuyor. Siz de bize içerik önerebilir, hatta site yazarı olabilirsiniz. Bunun için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.