Featured post

e-Devlet Nedir, Ne İşe Yarar?

e-Devlet, kamu yönetiminde bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımıdır. e-Devlet kavramının idari boyutu kamu kurum ve kuruluşları ve ye...

Sensiz Olmaz Hint Dizisi | 33. Bölüm Full İzle



Paro’ya onu affetmesinin tek şartının Sumer ile evlenmesi olduğunu söyleyen Rudra onun samimiyetini sınamak ister. Evde temizlik yapan bir hizmetçi Paro’nun gelinliğine benzer bir gelinlik bulur ve onu Maithili’ye götürür. Maithili, Paro’nun dolabındaki gelinliği görünce bu işte bir tuhaflık olduğunu anlar ve durumu Samrat ile paylaşır. Bu sırada Paro tesadüfen yıllar önce Rudra’ya verdiği oyuncak bebeği görünce büyük bir şaşkınlık yaşar ve Rudra’nın kendisinin kurtarıcısı olduğunu düşünür. Ancak Rudra ona yıllar önceki karşılaşmanın ve bugün yaşananların tamamen tesadüf olduğunu söyler. Paro ve Sumer evlenecek mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnsan hayatının tüm renklerini bir araya getirmeyi amaçlayan Hayata Dokunmalı, sizler için en güzel ve yararlı içerikler sunuyor. Siz de bize içerik önerebilir, hatta site yazarı olabilirsiniz. Bunun için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.