Featured post

e-Devlet Nedir, Ne İşe Yarar?

e-Devlet, kamu yönetiminde bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımıdır. e-Devlet kavramının idari boyutu kamu kurum ve kuruluşları ve ye...

Sensiz Olmaz Hint Dizisi | 27. Bölüm Full İzle



Paro’yu başka bir araçla düğüne gönderen Mohini’nin korkunç planı işlemeye başlamıştır. BSD subayları ve Kral Thakur’un adamları Shantiva Festivali’nin yapılacağı alanda yerlerini almıştır. Sunehri, Denveer’ı arayarak evin yandığını haber verince Denveer ve Samarat eve gitmek üzere hemen oradan ayrılırlar. Rudra silah sevkiyatı ile ilgili yürütülen operasyonu incelemek için bir ara Paro’nun yanından ayrılır. Bu sırada Kral ve adamları Paro’nun yanına gelerek onu götürmek isterler. Rudra oraya geri döndüğünde Paro’nun onlarla birlikte gitmek istediğini görür ve onu kendisi ile gelmesi ile ikna etmeye çalışırken havaya açılan ateş ortalığı karıştırır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnsan hayatının tüm renklerini bir araya getirmeyi amaçlayan Hayata Dokunmalı, sizler için en güzel ve yararlı içerikler sunuyor. Siz de bize içerik önerebilir, hatta site yazarı olabilirsiniz. Bunun için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.