Featured post

e-Devlet Nedir, Ne İşe Yarar?

e-Devlet, kamu yönetiminde bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımıdır. e-Devlet kavramının idari boyutu kamu kurum ve kuruluşları ve ye...

Sensiz Olmaz Hint Dizisi | 14. Bölüm Full İzle



Paro kendisi ile ilgili gerçeklerin öğrenilmiş olabileceğinden dolayı endişe duymaktadır ve onu sorgu odasında öldürmesi için BSD Karargahına sızabilecek bir kiralık katil bulur. Katil eski bir BSD subayı ve aynı zamanda Rudra’nın amcasıdır. Elini kolunu sallayarak girdiği sorgu odasında tam Paro’yu öldürecekken sürpriz bir gelişme yaşanır. Aldığı yaraların ardından kendini toparlayamayan Rudra, sorgu odasında yere yığılır. Paro’da sorgu odasındaki kötü şartlardan dolayı hastalanmıştır. İkisi de hastaneye kaldırılır. Paro’dan kurtulmak için elinden geleni yapan Kral ise bu defa Paro’yu yok etmesi için bir doktorla anlaşır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnsan hayatının tüm renklerini bir araya getirmeyi amaçlayan Hayata Dokunmalı, sizler için en güzel ve yararlı içerikler sunuyor. Siz de bize içerik önerebilir, hatta site yazarı olabilirsiniz. Bunun için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.