Featured post

e-Devlet Nedir, Ne İşe Yarar?

e-Devlet, kamu yönetiminde bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımıdır. e-Devlet kavramının idari boyutu kamu kurum ve kuruluşları ve ye...

CoinFarm Nedir?

Kuş fiyatı 35 altın koinle başlar. Otomatik yumurta toplama sistemi! Zamanla kayıp veya kısıtlamaların olmayacağı şekilde yumurtalar toplamak! Rahatınıza uygun gelen şekilde yumurtaları toplayın! Saatte bir, günde bir, hatta ayda bir bile olsa! Yumurtalar kaybolmaz ve bozulmaz! İyi organize edilmiş piyasa, tüm yumurtaların altın koinler ve külçe altınlar karşılığı satılmasına izin verir!

Oyun prosesi içerisinde yeni bloklar eklenir ve bunlar da oyunculara ek garanti sağlayacak şekilde yumurtaları satın almak için rezervin doldurulmasına izin verir! Cüzdanınıza maksimal hızlı para ödemeleri! Pek çok kuş bulacaksınız, her birinin kendi ayrı fiyatı ve üretkenliği söz konusudur ve her bir yeni nesil kuş, eski nesil kuştan daha fazla gelir getirecektir.

Her 10 dakikada bir kâr! 

Projed çeşitli türlerde kaynaklar mevcuttur - kristaller ve altınlar, 2 altın türü vardır: «altın koinler» (satın almalar için) ve «külçe altınlar» (çekim yapma için). Altın koinler için (satın almalar için), yeni kuşlar satın alabilirsiniz. Çekim işlemleri için külçe altınlar ve kristalleri gerçek paraya dönüştürebilirsiniz ve bunları elektronik cüzdanınıza otomatik olarak çekebilirsiniz.
 
Kuşlar satın almak için istediğiniz tutarda satın almaya gereken kadar bakiyenize yükleme gerekmektedir.
 
Hesabınıza yükleme yapmanız sonrasında «Kuş mağazasına gidin» Ve istediğiniz kuşu satın alın.
Kuşları satın almanın hemen ardından bunlardan yumurtalar alırsınız, bunların sayısını «Yumurta deposu» kısmından görebilir ve bunları altın karşılığı satabilirsiniz ve külçe altınları da gerçek para çekmek için kullanabilirsiniz.

Kuş Satın Alma

Mağazadan 8 farklı kuş satın alabilirsiniz. Her bir kuş, özel yumurtalar yumurtlar ve bunlar da piyasada satılarak gerçek para çekimi için gerekli olan altın koinler kazanılabilir. Her bir kuş türünün farklı üretkenliği söz konusudur - kuş ne kadar pahalı olursa o kadar fazla yumurta yumurtlar. Sınırsız miktarda kuş satın alabilirsiniz. Kuşlarınız ölmez ve her zaman yumurta üreteceklerdir!

Yumurta Satımı
Ne kadar altın getireceğini hesaplamak istediğiniz kuş sayısını girin. Depoda satılan yumurtalardan %70, Altın koinlere (satın almalar için) ve %30 da Külçe altınlara (çekimler için) gider.

Bonuslar

2 Saatte Bir Bonusu

CoinFarm, her 2 saatte bir bonus kazanabilirsiniz. Bonus, altın koinler olarak hesaba satın almalar için yatırılır. Bonusun toplamı 10 ila 50 arası altın koin olacak şekilde rastgele oluşturulur.

Tavsiye Bonusu

Tarafınızca davet edilmiş her bir kişi tarafından altın koin yükleme amacıyla yapılan her bir satın almadan altın koinler kazanırsınız. Satış ortaklığı geliri sınırsızdır. Çok yüksek sayıda olmayan davet edilen kullanıcı bile 100 000 altın koinden fazlasını getirebilir.

Tanıtım Bonusu

Web sitenize yapıştırabileceğiniz HTML kodu ile kazanabilirsiniz. Koda tıklayıp abone olan kullanıcılardan belli bir miktar bonus kazanırsınız. Katılım ne kadar fazlaysa kazanç da o kadar fazla olur.

Sık Sorulan Sorular

Soru: Nasıl oynamaya başlanır? 
Cevap: Projede kayıt yapma sonrasında gerekli satın almaları gerçekleştireceğiniz «Kuşlar satın al» bölümüne gidin. Sonrasında yumurtaları toplayın, bunları satın ve altın koinler ve külçe altınlar alın.
 
Soru: Hesabıma yükleme yapmadan oynamaya başlayabilir miyim? 
Cevap: Evet, kesinlikle! Günlük bonus, kuş satın almak için biraz altın koin edinmenizi sağlar.

Soru: Hesaba nasıl yükleme yaparım? Cevap: Hesabınıza sizin için rahat olan herhangi bir yolla «Hesaba yükleme yap» bölümünden yükleme yapabilirsiniz.

Soru: Kazançları nasıl çekebilirim? 
Cevap: Kazandıklarınızı çekme işlemini «Fonları çek» bölümü içerisinden gerçekleştirebilirsiniz.

Soru: Para çekmeye ne kadar erken başlayabilirim? 
Cevap: Hesabınıza yükleme yapma ve kuşlar satın almanızın hemen sonrasında, «Para çek» bölümü içerisinden buna başlayabilirsiniz. Birikimleri çekme öncesinde tüm yumurtaları depoya toplamalı ve bunları altın karşılığı satmalısınız!

Soru: Hesaba yükleme yaptım ama para gelmedi - ne yapmalıyım? 
Cevap: Bekleyin. Yatırmanın işlemesinin hızı, seçilen ödeme yöntemine bağlı olacaktır. Bu yüzden ödemenin gerçekleşme zamanı 1 saniyeden 2 dakikaya kadar değişiklik gösterecektir. Paranın halen daha hesabınıza gelmemesi durumunda ödemenin tüm bilgileri dahil olacak şekilde destek hizmetlerine bir başvuru gönderin (Ödeme sistemi, tarih, toplam, hesabınıza yüklediğinizde girdiğiniz e-posta).

Soru: Nasıl tavsiye ile kullanıcı getirebilirim? 
Cevap: Tavsiye bağlantınızı davet etmek istediğiniz kullanıcıya göndermeniz gerekecektir. Bu kişinin hesabına yükleme yapmasının hemen sonrasında - bu kullanıcı sizin aktif olarak tavsiyeyle getirdiğiniz kişi sayılacaktır ve kendisi ile birlikte bonuslar alacaksınız! «Tavsiye bağlantısı tanıtımı» bölümü içerisinden tavsiye bağlantınızın tanıtımını da sipariş edebilirsiniz. «Tavsiye ile getirdiğim kişiler» - buradan, tavsiye ile getirdiğiniz kişilerin aktivitelerini takip edebilirsiniz!

Soru: Tavsiye eden kişimi/tavsiye ettiğim kişiyi değiştirmek istiyorum, bunu nasıl gerçekleştiririm? Cevap: Maalesef bu verinin değiştirilmesi imkansızdır! Kaydolma sonrasında arkadaşınız sizin tavsiye ile getirilen kullanıcınız olmadıysa, sizin bağlantınızı kullanarak kaydolmadığı anlamına gelir.

Soru: Tavsiyeyle gelen kişilerin seviyeleri - bu nedir? 
Cevap: 1'inci seviye, sizin tavsiye ile getirdiğiniz kişidir. 2'inci seviye, tavsiye ile getirilen kişinin tavsiye ile getirdiği kişidir. 3'üncü seviye, tavsiyeniz ile getirilen kişinin getirdiği kişinin getirdiği kişidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnsan hayatının tüm renklerini bir araya getirmeyi amaçlayan Hayata Dokunmalı, sizler için en güzel ve yararlı içerikler sunuyor. Siz de bize içerik önerebilir, hatta site yazarı olabilirsiniz. Bunun için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.