Featured post

e-Devlet Nedir, Ne İşe Yarar?

e-Devlet, kamu yönetiminde bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımıdır. e-Devlet kavramının idari boyutu kamu kurum ve kuruluşları ve ye...

Binance ile Kripto Para Kazanma Nasıl Olur?

Binance, üyelerine basit birkaç adımda kripto para kazanma şansı tanır. Bunun için öncelikle doğrulanmış bir hesaba ihtiyacınız vardır. Bu hesaba sahip olanların yapmaları gerekenler öncelikle cüzdanlarına bakiye yüklemektir. Bunun için isteyen kripto para olarak yükler isteyen de kendi banka hesabından para yükler. 

Cüzdana Para Yükleme

Bunun için spot cüzdanınıza gidin. Yatırma kısmına basın. Karşınıza yandaki gibi bir  ekran gelir. Eğer farklı bir cüzdanınız varsa Binance cüzdana direk olarak para transferi yapabilirsiniz. Eğer böyle bir cüzdanınız yoksa itibari para    yatırma ile cüzdanınıza bakiye yükleyebilirsiniz. Bunun için bir bankada hesabınızın olması gerekiyor.

Bakiyenizi kilitleyeceğiniz para birimi hangisi ise ona dönüştürün. Bunu al-sat kısmından yapabilirsiniz. Bu işlem için belli bir komisyon ödemeniz gerekiyor. Ancak bu az bir miktar olacaktır. 

Kazanmak İçin Yapılması Gerekenler

Cüzdanına bakiye yükleyen kullanıcılar, desteklenen kripto para cinslerinden birine yatırım yapması gerekiyorlar. Bu konuda değişik seçenekler vardır. Ancak işin ehli değilseniz basit ve garantili olan kazanma seçeneğini seçmeniz yararınıza olacaktır. 

Desteklenen para birimlerinden birini seçin. Kilitli kalacak gün sayısına göre kazanç da değişir. Örneğin AXS'yi 90 gün süre ile kilitli kalma taahhüdüne karşılık %120,69 oranında kazanç elde edersiniz.  


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnsan hayatının tüm renklerini bir araya getirmeyi amaçlayan Hayata Dokunmalı, sizler için en güzel ve yararlı içerikler sunuyor. Siz de bize içerik önerebilir, hatta site yazarı olabilirsiniz. Bunun için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.