Featured post

e-Devlet Nedir, Ne İşe Yarar?

e-Devlet, kamu yönetiminde bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımıdır. e-Devlet kavramının idari boyutu kamu kurum ve kuruluşları ve ye...

adBTC Nedir?

Reklam izleyerek BTC kazanma imkanı veren site, uzun bir süredir hizmettedir. Bunun için öncelikle kayıt olmanız gerekiyor. Kısa bir kayıt işleminden sonra günlük reklam limitine göre reklamlara basarak önceden belirlenen satoshi'leri kazanırsınız.

Güvenli mi?

Ödeme kanıtlarını gösteren site, yasal olduğunu belirtiyor. Çekim talebinde bulunmak için 50000 satoshi'ye sahip olmanız gerekiyor. Daha az bakiyesi olan kullanıcılar adreslerine çekim talebinde bulunamazlar.

Kullanım Koşulları

Garantiler ve sorumluluk

adBTC, bu sitenin kullanımıyla ilgili olası (gerçek veya hayali) zararlardan sorumlu değildir. 

Kontrol 

İzin verilen ancak potansiyel olarak sakıncalı içeriğe sahip reklamlar uygun şekilde etiketlenebilir ve kötü niyetli ve yasa dışı reklamlar engellenebilir. Herhangi bir zamanda, herhangi bir reklam hizmet tarafından kilitlenebilir. Harcanmamış kampanya parası iade edilebilir, ancak garanti edilmez. Reklam verenin kötü niyet şüphesi olması durumunda para iade edilmez. 

Komisyon 

adBTC, reklamverenlerin ödediği fonlarla kullanıcılar tarafından alınan arasındaki farkın ₽ cinsinden Satoshis'te %15'i/%10'u komisyon alır. 

Gizlilik 

Veriler ve kullanıcı istatistikleri herkese açık olarak kabul edilir (bkz. Gizlilik Politikası ). 

BOT/PROXY/SURFING Otomasyonu

Reklamlarda gezinirken herhangi bir gezinme otomasyonu (script veya yazılım), genel veya özel proxy/VPN servislerini kullanamazsınız. 

Hesap 

Kayıt olurken geçerli bir e-posta adresi belirtmelisiniz. Birden fazla hesap oluşturamazsınız (bir cihazdan farklı hesaplara giriş yapmak da yasaktır). Bu kurala uyulmaması, tüm hesapların geri ödeme yapılmadan askıya alınmasıdır. Yönlendirme bağlantısını görünmez çerçevelere vb. yerleştirmek yasaktır, adBTC sitesinin bulunduğu pencere görünür olmalıdır. Bu kuralı ihlal ederseniz, tavsiye programı sizin için engellenecektir. 

Değişiklikler 

Bu belge (ve bu sitenin diğer belgeleri) önceden haber verilmeksizin herhangi bir zamanda değiştirilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnsan hayatının tüm renklerini bir araya getirmeyi amaçlayan Hayata Dokunmalı, sizler için en güzel ve yararlı içerikler sunuyor. Siz de bize içerik önerebilir, hatta site yazarı olabilirsiniz. Bunun için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.