Featured post

e-Devlet Nedir, Ne İşe Yarar?

e-Devlet, kamu yönetiminde bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımıdır. e-Devlet kavramının idari boyutu kamu kurum ve kuruluşları ve ye...

Binance'de NFT Market Nasıl Açılır?

Nitelikli Fikri Tapu, ya da İngilizcedeki popüler ismiyle non-fungible token, dijital bir varlığın benzersiz olduğunu ve bu nedenle birbirinin yerine geçemeyeceğini onaylayan, blok zinciri adı verilen bir dijital defterde depolanan veri birimidir. 

Binance'de NFT Market Nasıl Açılır?

Şu anda Binance'de NFT market açmak herkese açık değil. Bunun sebebi de kalitenin belli bir standartta tutmaktır. Ancak bir koleksiyonunuz varsa Binance'ye başvurabilirsiniz. Bunun için destek ekibiyle iletişime geçin. Size bir form linkini yollayacaklar. Bu link üzerinden bilgileri İngilizce olacak şekilde dolduracaksınız. Bilgileriniz ilgili ekip tarafından kontrol edilir. Eğer olumlu olursa bir e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnsan hayatının tüm renklerini bir araya getirmeyi amaçlayan Hayata Dokunmalı, sizler için en güzel ve yararlı içerikler sunuyor. Siz de bize içerik önerebilir, hatta site yazarı olabilirsiniz. Bunun için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.