Featured post

e-Devlet Nedir, Ne İşe Yarar?

e-Devlet, kamu yönetiminde bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımıdır. e-Devlet kavramının idari boyutu kamu kurum ve kuruluşları ve ye...

Aave (AAVE) Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey



Aave, kullanıcıların borç verme ve borç almalarına aracılık eden açık kaynaklı likidite protokolüdür. Kriptopara sahiplerine, varlıklarını likidite havuzlarına aktararak gelir elde etme olanağı sunar. Likidite havuzları, borç almak isteyenlere kredi vermek için kullanılmaktadır. Borç almak isteyen kullanıcılar, kriptopara varlıklarını teminat olarak kullanarak faiz karşılığı farklı kriptoparaları borç alabilme imkanına sahiptir. Merkeziyetsiz finans (DeFi) platformu olarak çalışan Aave aracılığıyla, Ethereum, Polygon ve Avalanche blokzincirleri üzerindeki kriptopara varlıkları ile borç alma ve borç verme işlemleri yapabilmek mümkündür. Platform aynı zamanda kullanıcılara AAVE kriptopara varlıklarını kilitleyerek ek gelir elde etme imkanı da sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


İnsan hayatının tüm renklerini bir araya getirmeyi amaçlayan Hayata Dokunmalı, sizler için en güzel ve yararlı içerikler sunuyor. Siz de bize içerik önerebilir, hatta site yazarı olabilirsiniz. Bunun için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.