Featured post

e-Devlet Nedir, Ne İşe Yarar?

e-Devlet, kamu yönetiminde bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımıdır. e-Devlet kavramının idari boyutu kamu kurum ve kuruluşları ve ye...

Yakışıklı FULL HD İzle


Kamyonetle gazete dağıtıcılığı yaparak hayatını kazanan Selim bir arkadaşına özenerek aldığı telsizle görüşmeler yapmaya başlar. Telsiz kodu ise yakışıklıdır ve kısa süre sonra bu sayede tanıştığı kızla çıkmaya, ardından evlenmeye karar verirler. Ancak hayat şartları nedeniyle iki tarafın ailesi de karşıdır. Maddi imkansızlıklar ve önlerindeki bin bir zorlukla mücadele etmeye başlayan iki genci trajik komik olaylar beklemektedir.

Tokatçı FULL HD İzle


Osman, yanında ırgat olarak çalıştığı Hasan Ağa' nın kızı Emine' ye deliler gibi aşıktır...Bunu ağaya açıklayınca ağa öfkeden deliye döner. Ancak Osman ailesiyle birlikte kapısına dayanınca da yüklü miktarda başlık parası ister. Aşkından divane olan Osman yüzünden başlık parası arttıkça artar ve 600 bin liraya yükselir. Parayı biriktirmek için gurbete çalışmaya giden Osman tamamladığı başlık parasıyla köye dönerken soyulur. Dönüşte Emine' yi alamadığı gibi, toprakları elinden alınan babasının da ölümüne tanık olur. Tekrar şehire dönen Osman hem başlık parası biriktirmek, hem toprakları geri almak için çare aramaya başlar. İkinci İstanbul macerasında karşısına çıkan askerlik arkadaşı Şevket, ona kısa yoldan zengin olmasına yarayacak tokatçılğı öğretmeye başlar. Şevket' ten insanla rı ve hayatı tanımaya öğrenen Osman, ona saflığı ve iyiliği öğretecektir.

Gerzek Şaban FULL HD İzle


Kemal Sunal'ın birbirine benzeyen iki kişiyi, ünlü bir mafya babası (Seyfi), filmlerde figüranlık yapan saf bir delikanlıyı (Osman) canlandırdığı filmde, bu benzerlik nedeniyle birçok gülünç olay yaşanır. 

Osman sevdiği kızla evlenmek isteyen saf bir figürandır. Çalıştığı filmlerin setlerinde ortalığı birbirine katmaktadır, Seyfi ise yeraltı dünyasının ünlü babasıdır. Bir gün Osman mahalledeki arkadaşlarıyla gazinoya gider, gazino sahipleri onu mafya babası Seyfi sanarak ona haraç verirler. Düşman olduğu diğer mafya babalarıyla mücadele eden Seyfi'yle, mahallesini hacizden kurtarmaya çalışan Osman'ın hayatları tesadüfen birbirine karışır. 

Köşeyi Dönen Adam FULL HD İzle


ABD'deki amcasından kendisine büyük bir miras kaldığı haberi üzerine fakir odacı Adem (Kemal Sunal) birden mahallesinde ve çalıştığı yerde günün adamı olur. O zamana kadar kızı Şükran'ı (Meral Orhonsay) vermeye razı olmayan babası (Ali Şen) Adem'in kayınpederliğini kabul eder.Bir süre sonra Amerika'dan miras gelir. Ancak sandığın içinden çıkan bir eşektir. Bunun üzerin mirastan beklentisi olanlar ademe sırt çevirirler, Adem de onlara oyun oynar.

Gol Kralı FULL HD İzle


Filmde, zengin bir ailenin oğlu olan Sait’in sevdiği kız için futbolla ilgilenmesi konu edilir. Yurtdışında matematik bölümünü okumuş olan Sait, sosyetenin şımarık kızı Sevim ile tanışır. Sevim futbol meraklısı rahat bir kızdır ve bu yüzden babasıyla sürekli karşı karşıya gelir. Dedikodulardan bıkan babası Sevim’e evlenme şartı koyar. Sevim ise zaman kazanmak için Sait'i kullanacaktır.

İnek Şaban İzle


Birbirlerine benzeyen bir futbolcu ile bir karpuzcunun güldürüsü. Kalecileri Bülent Amerika'ya kaçınca takımın yöneticileri, başlık parası için Almanya'ya gitmek üzereyken havaalanında karşılaştıkları ve aynı kaleciye tıpatıp benzeyen karpuzcu Şaban'ı bulurlar. Şaban, başta Kara Mithat olmak üzere takım yöneticilerini, Bülent olmadığına bir türlü ikna edemez ve kendini profesyonel bir maçta kalede bulur.

Kanlı Nigar FULL HD İzle


Osmanlı döneminde İstanbul'da randevuevi işleten Cihanyandı Kanlı Nigâr'ın, kendini ve bu yola düşürenlerden aldığı intikamın öyküsü.

Umudumuz Şaban FULL HD İzle


Filmde, ölen amcasından kalan kahveyi işletmek üzere İstanbul’a gelen Şaban’ın öyküsü anlatılır. Şaban İstanbul’a gelir gelmez kendisini arazi mafyasının içinde bulur. İki iş adamı bir gecekondu mahallesini yıkıp yerine lüks binalar yapma niyetindedirler. Bunun için mahalleli üzerinde baskı kuran mafya babasını başka bir mafya babasına öldürtürler. Ancak kendini kovboy zanneden Şaban, iki işadamının planını bozmaya kararlıdır.

Sakar Şakir FULL HD İzle


Kayseri'de yaşayan ve sakarlığıyla çevresindekileri bıktıran Şakir'e İstanbul'da ölen amcasından büyük bir miras kalır.ve amcası Şakir'e gelmesi için Kayseri'ye telgraf çeker. Fakat amcası Şakir'i göremeden vefat eder.ama mirası paylaşmak istemeyen bir akrabası onu ortadan kaldırmak için planlar yapmaya başlar.

Kibar Feyzo FULL HD İzle


Feyzo askerden döndükten sonra Gülo’ya talip olur. Köyde Gülo’ya başka talipler olduğu için babası başlık parasını açık arttırmaya koyar. Ve on bin peşin, on bin senet karşılığı Gülo, Feyzo’nun üstünde kalır. Feyzo borcunu ödemek için kente gidip çalışmaya başlar. Kentten her dönüşünde köylülere artık şehirlerde ağalık düzeninin olmadığını, başlık parasının kalktığını anlatarak ağaya karşı cephe oluşturur. Filmin çekimleri Hatay-Reyhanlı'nın Harran köyünde yapılmıştır.

Yoksul FULL HD İzle


Büyük bir iş hanında çaycı olarak çalışan Yoksul tecrübeli, saf ve iyi niyetli bir adamdır. Çay ocağının sahibi Süleyman onun iyi niyetinden her konuda yararlanmaktadır. Aynı iş hanında tekstil atölyesinde çalışan aşık olduğu kız da Yoksul'un temiz duygularıyla oynamakta ve ondan ödenmeyen borçlar almaktadır. Bir gün bir iş yeri sahibi olan Kerim Bey Yoksul'a nasıl davranması gerektiği hakkında öğüt verir. Yoksul'un yaşadığı bu olaylar çok sıradan gözükse de aslında tüm rolleri değiştirecek bir güce sahiptir.

Çöpçüler Kralı FULL HD İzle


Zabıta memuru, görevinin verdiği yetkileri zorlayarak esnafın ve çöpçünün üzerinde büyük bir baskı kurar. Aynı mahallede oturan Hacer ise temizlikçilik yapmaktadır. Hacer'e aşık olan zabıta memuru, annesinin tepkisiyle karşılaşır. Mahallenin çöpçüsü Apti de Hacer'e aşıktır, ama parası yoktur. Bir gün yanlışlıkla girdiği bir gazino, kötü şansını bir anda değiştirir.

Kapıcılar Kralı FULL HD İzle


Film, bir kapıcının apartman sakinleriyle yaşadıklarını anlatmaktadır. Seyyit, ailesiyle birlikte bir apartmanda kapıcılık yapmaktadır. Seyyit bütün gün apartmandakilerin ihtiyaçları için koşturur. Bu koşuşturma sırasında apartman sakinlerinin sırlarını öğrenir ve bunları kendi menfaati için kullanır. Eski apartman yöneticisi Fehmi ile arası iyi olan Seyyit, Fehmi’nin yerine emekli Albay Zafer seçilince zor durumda kalır. Bu arada apartmana kiracı olarak gelen bir çiftin amacı yaşlı ve zengin Übeyit’i soymaktır. Evin anahtarına ihtiyacı olan hırsızlar bu işi gerçekleştirmek için Seyyit’i kandırmaya karar verirler.

Katma Değer Şaban FULL HD İzle


Şaban, Babasının üstüne atılan bir dolandırıcılık suçunu çözmek için Almanya'dan, İstanbul'a döner. Fakat havaalanında onu karşılayanlar Şaban'ın punkçı halini görüp bunun kendilerine yardım edemeyeceklerini düşünürler ve olaylar gelişir.

Süt Kardeşler FULL HD İzle


Süt Kardeşler, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın Gulyabani isimli romanından uyarlanan, 1976 yılı yapımı bir Türk filmidir.

Yüz Numaralı Adam FULL HD İzle


Şaban saflığı yüzünden girdiği hiçbir işi başaramamakta ve çok kısa sürede kovulmaktadır. Ailesi ise onu çalışıp para kazanması için zorlamaktadır. Oya ise bir reklam firmasında çalışmakta ve önemli bir firmanın ürünlerini tanıtmak için halktan birini kullanmayı düşünmektedir.

Korkusuz Korkak FULL HD İzle


Korkusuz Korkak filminin bu bölümünde Mülayim, Gaddar Kerim ve Ayı Abbas'a karşı mücadele ediyor.

Üç Kağıtçı FULL HD İzle


Üç Kağıtçı ; YAHYA A. KILIÇ'ın yapımcılığını üstlendiği Kemal Sunal ve Ali Şen'in başrollerini paylaştığı 1981 yıl yapımı Türk Filmidir.

Şaban Oğlu Şaban FULL HD İzle


Şaban Oğlu Şaban, Kemal Sunal'ın canlandırdığı "Şaban" karakteri üzerine yazılan ve çekilen, 1977 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Ertem Eğilmez yapmıştır. Askerde kumandanı Hüsamettin'i sürekli yaralayan ve türlü sakarlıklar yapan Şaban ile askerlikten sonra bir eğlence yerinde birlikte çalgıcılık yaptığı asker arkadaşı Ramazan, çalıştıkları yerde kanto yapan Nigar'a aşık olurlar ve olaylar başlar.

Kemal Sunal Filmleri

  1. Tosun Paşa
  2. Şaban Oğlu Şaban
  3. Üç Kağıtçı
  4. Korkusuz Korkak
  5. Yüz Numaralı Adam
  6. Süt Kardeşler
  7. Katma Değer Şaban
  8. Kapıcılar Kralı
  9. Çöpçüler Kralı
  10. Yoksul
  11. Kibar Feyzo
  12. Sakar Şakir
  13. Umudumuz Şaban
  14. Kanlı Nigar
  15. İnek Şaban
  16. Gol Kralı
  17. Köşeyi Dönen Adam
  18. Gerzek Şaban
  19. Tokatçı
  20. Yakışıklı
  21. Dokunmayın Şabanıma
  22. Atla Gel Şaban

Tosun Paşa FULL HD İzle

 

Tosun Paşa, 1976 Kartal Tibet yapımı güldürü (komedi) filmidir. Filmdeki Tosun Paşa karakteri, Ahmet Tosun Paşa'dan esinlenmedir. Olay 19. yüzyıl Mısır'ında geçer. Tellioğlu ve Seferoğlu Aileleri, İskenderiye'nin en değerli yeri olan Yeşil Vadi için birbirleriyle kıyasıya bir mücadeleye girerler.

Summoners War: Chakram Dancer ve Boomerang Warrior Çizmek


Summoners War: Sky Arena, Güney Koreli oyun geliştiricisi Com2uS tarafından oluşturulan mobil sıra tabanlı strateji tabanlı çok oyunculu çevrimiçi bir oyundur. Oyun, lOS ve Android cihazlar için 12 Haziran 2014'te Electronic Entertainment Expo'da duyuruldu ve yayınlandı.

Kiana Kaslana'yı Boyamak (Honkai Etkisi 3: Honkai Etkisi)


Honkai Etkisi 3, tamamen kızlardan oluşan özel bir muharebe ekibinin, insan medeniyetini bir kez daha yok etmek için savaşan gizemli uzaylı güçlerine karşı defalarca yaptığı gibi mücadelesini konu alan heyecan verici aksiyon oyununun devamıdır.

F.O.X (Flame of Xenocide): Nea - Hızlı Çizim


Platinum Games'in popüler efsanesi Bayonetta'dan hem estetik hem de oynanış açısından ilham alan RPG unsurlarına sahip gerçek zamanlı bir aksiyon oyunudur. 

Oyun, yolunuza çıkan düşman ordularını alt ederek seviyelerde savaşmanızı sağlar. Her biri oyunda seviyeleri geçerken geliştirebileceğiniz benzersiz özel yeteneklere sahip üçüncü şahıs kamerasından mevcut üç karakterden birini kontrol edersiniz.

F.O.X (Flame of Xenocide): Lucy - Hızlı Çizim


Platinum Games'in popüler efsanesi Bayonetta'dan hem estetik hem de oynanış açısından ilham alan RPG unsurlarına sahip gerçek zamanlı bir aksiyon oyunudur. 
 
Oyun, yolunuza çıkan düşman ordularını alt ederek seviyelerde savaşmanızı sağlar. Her biri oyunda seviyeleri geçerken geliştirebileceğiniz benzersiz özel yeteneklere sahip üçüncü şahıs kamerasından mevcut üç karakterden birini kontrol edersiniz.

SKYPIEA'yı Çizimi: Song-E


Birbirinden şirin iki karakterin renklendirildiği bu çalışmada, eminim siz de büyük bir keyifle izlersiniz. Hayvanlar aleminin sevimli canlılarının hayat bulduğu bu çalışmayı izlemek için dokunmanız yeterli olacaktır.

Darksouls 3 : Cinder Lordu - Hızlı Çizim


Dark Souls III, FromSoftware tarafından geliştirilen ve PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows için Bandai Namco Entertainment tarafından yayınlanan bir aksiyon-rol yapma oyunudur. Souls serisinin dördüncü oyunudur ve Dark Souls serisinin üçüncü oyunudur.

Arknights: Talulah - Hızlı Çizim


Arknights, Çinli geliştirici Hypergryph tarafından geliştirilen, oynaması ücretsiz bir taktik RPG/kule savunma mobil oyunudur. 1 Mayıs 2019'da Çin'de, 16 Ocak 2020'de diğer ülkelerde ve 29 Haziran 2020'de Tayvan'da piyasaya sürüldü. Arknights, iOS ve Android platformlarında mevcuttur ve gacha oyun mekaniğine sahiptir.

Starcraft 2 Boşluğun Mirası, Artanis Çizimi


StarCraft II: Wings of Liberty, Blizzard Entertainment tarafından geliştiren, yine aynı firma tarafından 1998 yılında yayınlanmış StarCraft oyununun devamı niteliğindeki askeri bilimkurgu gerçek zamanlı strateji türünde bir bilgisayar oyunudur.

Primal Blade Kraliçe Kerrigan - Star Craft II Swarm'ın Kalbi Çizimi


StarCraft II: Wings of Liberty, Blizzard Entertainment tarafından geliştiren, yine aynı firma tarafından 1998 yılında yayınlanmış StarCraft oyununun devamı niteliğindeki askeri bilimkurgu gerçek zamanlı strateji türünde bir bilgisayar oyunudur.

Soul Ark: Cesur ve Kader Çizimi


Soul Ark: - Brave and Fate, sihrin ve şeytanların gündelik hayatın bir parçası olduğu benzer tarzdaki dünyadan esinlenen aynı isimli popüler 'Webtoon'dan ilham almış bir RPG oyunudur.

Zarların Efendisi Çizimi: Ophelia ve Claude


Zarların Efendisi oyunun Ophelia ve Claude karakterlerinin harika bir çizimini izlemek ister misiniz? Zarların Efendisi oyunu, oyun severlerin zevkle oynadığı bir oyundur. İlginç bir hikayeye sahip olan oyun, oyun severlerin gözdeleri arasındadır.

Onmyoji Arena : Aoandon Çizimi


Onmyoji Arena, NetEase tarafından geliştirilen ve RPG Onmyoji'nin karakterlerini ve ortamlarını kullanan yeni bir oyundur. Onmyoji Arena'da, oyundaki karakterlerin her birini temsil eden inanılmaz üretim değerleri ve muhteşem grafikler bulacaksınız, bu da Japon folklorundan farklı bitler ve parçalar alır.

Onmyoji Arena : Yoto Hime - Renkli Karakalem Çizimi


Onmyoji Arena, NetEase tarafından geliştirilen ve RPG Onmyoji'nin karakterlerini ve ortamlarını kullanan yeni bir oyundur. Onmyoji Arena'da, oyundaki karakterlerin her birini temsil eden inanılmaz üretim değerleri ve muhteşem grafikler bulacaksınız, bu da Japon folklorundan farklı bitler ve parçalar alır.

Çizim Büyücüsü - Black Desert Mobil


BLACK DESERT MOBILE, PEARL ABYSS tarafından yayınlanan 12/8/2019 tarihli bir Android oyunudur. 

Diablo 3 Yumuşak Pastel Çizimi


Diablo III, Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve yayımlanan aksiyon-rol yapma oyunu serisi Diablo'nun üçüncü oyunudur. 28 Haziran 2008'de BlizzCon oyun konferansında duyurulan oyun, 15 Mayıs 2012'de Microsoft Windows ve OS X için yayımlandı.

Kader / Büyük Düzen: Ryougi Shiki Çizimi


Shiki Ryougi, anime film serisi Kara no Kyoukai'nin ana kahramanıdır. O, kullanıcının (hem canlı hem de cansız) her şeyin doğal ölümünü çizgiler şeklinde görmesini sağlayan doğaüstü bir yetenek olan Ölümün Mistik Gözlerine sahip bir kızdır.

Kahramanlar Krallığı: Ingway & Prey Çizimi


Kingdom Heroes, Çin'in 3 krallık döneminde geçen 3D bir MMORPG'dir. Oyunda atlı savaşlar, gemi savaşları, oyuncular tarafından yürütülen şehirler ve NPC askerler gibi özellikler bulunmakta. Orduları güçlendirip ittifaklar kurun ve Antik Çin'in egemenliği için savaşın.

Pastel Günlük Boyama - Sylvanas Windrunner (World of Warcraft)


Sylvanas Windrunner, Blizzard Entertainment'ın Warcraft video oyunları serisinde yer alan kurgusal bir karakterdir. İlk olarak Warcraft III: Reign of Chaos'ta tanıtılan World of Warcraft: Legion'da, evren içi irfan tasvirlerine çok daha uygun olarak, mevcut görünümüne dramatik bir yeniden tasarım aldı.

Yedi Şövalye: Yeonhee - Renkli Kalemlerle Elle Boyanmış

 

Orta Çağ Avrupa'sında seçkin ve profesyonel bir süvari sınıfı. Şövalyelik günümüzde, bazı ülkelerde önemli bir hizmet nedeniyle verilen bir unvana dönüşmüştür. Avrupa dillerinin çoğunda şövalye için kullanılan chevalier, caballero, cavaliere ve Ritter gibi sözcükler atlar ve binicilik ile ilişkilidir.

Pastel Çizim - Illidan Stormrage (World of Warcraft)


Illidan Stormrage, Blizzard Entertainment'ın Warcraft video oyunları serisinde yer alan kurgusal bir karakterdir. Bir gece cini ve büyücü olarak dünyaya gelen güç arayışı, onu kendi halkına karşı birkaç korkunç eylemde bulunmaya yöneltti, bu da ona "İhanetçi" takma adını kazandırdı ve ilk Şeytan Avcısı oldu.

Kader/Grand Order : Jeanne d'Arc (Alter) Çizimi


Jeanne d'Arc, Yüz Yıl Savaşı boyunca İngiltere'ye karşı ülkesi Fransa'ya memleketi Lorraine'deki cephelerden başlayarak manevi anlamda büyük destek olan ve sonradan ünü Fransa'nın dört bir yanına yayılmış bir Fransız Katolik azizesidir.

Pastel Çizim - Kış Mucizesi Lulu


Bandle Şehri'nde geçirdiği gençliğinde, çoğunlukla ormanda tek başına dolaşır veya hayal kurardı. Asosyalliğinden değil; sadece Bandle Şehri'ndeki gündelik koşuşturmalar onun hayal dünyası ile rekabet edemiyordu.

Batman Çizimi (Arkham Origin)


Batman: Arkham Origins, WB Games Montréal tarafından geliştirilen, Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından ise yayımcılığı yapılan video oyunudur.

Lich King (Arthas) Çizimi


World of Warcraft: Wrath of the Lich King, MMORPG türündeki World of Warcraft için Blizzard Entertainment tarafından The Burning Crusade eklentisinden sonra yayınlanmış ikinci genişleme paketidir. 13 Kasım 2008 tarihinde piyasaya sürülen ürün, 24 saat içinde tükenerek büyük bir rekora imza atmıştır.

Süper Mario Hızlı çizimi


Super Mario Nintendo tarafından yaratılmış, firmanın maskotu Mario'yu temel alan bir video oyunu serisidir. Super Mario Bros. veya kısaca Mario adlarıyla da bilinen seri, daha geniş kapsamlı Mario markasının temelini oluşturur.

World of Warcraft, Garrosh Hellscream Çizimi

Illidan (World of Warcraft: Legion) Pastel Çizimi


World of Warcraft: Legion, Warlords of Draenor'un ardından devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu World of Warcraft'ta altıncı genişleme. 6 Ağustos 2015'te Gamescom 2015'te duyuruldu. Genişleme 30 Ağustos 2016'da yayınlandı.

Deathwing (World Of Warcraft) Çizimi


World of Warcraft, Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve 2004'te piyasaya çıkan bir devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunudur. Oyun, fantastik temalı Warcraft evrenindeki Azeroth gezegeninde geçer.

World of Tanks BLITZ: M4A3E8 Fury - Suluboya Resim


İster kendiniz oynayın ister ekip çatışmalarına katılın, üstünlük için savaşın ve skor tahtasında tırmanın veya kendi klanınızı oluşturun ve Dünya Haritasında savaşmak için hazırlanın-World of Tanks'te herkes için bir kip vardır.

World of Warships: Chungmuham - El Boyalı Suluboya ve Kurşun Kalem


World of Warships, Kıbrıslı Wargaming şirketi tarafından 17 Eylül 2015'te yayınlanan deniz savaşı temalı multiplayer online oyundur. Oyunun özellikleri, aynı şirket tarafından geliştirilen World of Tanks ve World of Warplanes oyunlarına benzemektedir.

YOJIKYUNG (Yaochi Ayna) - Suluboya Resmi


Suluboya çalışmasıyla güzel bir oyun karakteri posteri olmuş. Böyle bir çalışma oldukça zaman ve emek ister. Ressam oldukça özverili bir çalışma sonucunda güzel bir eser ortaya çıkartmış.

Yedi Şövalye: Uyanış Folikülü - Suluboya El Resmi


Yedi Şövalye, bir online free-to-play rol yapma oyunu yarattığı Netmarble. Mart 2014'te Güney Kore'de ve Şubat 2016'da Japonya'da Android ve iOS cihazlar için piyasaya sürüldü.

Yedi Şövalye: Mercure - Hızlı Çizim


Yedi Şövalye, bir online free-to-play rol yapma oyunu yarattığı Netmarble. Mart 2014'te Güney Kore'de ve Şubat 2016'da Japonya'da Android ve iOS cihazlar için piyasaya sürüldü.

Mabinogi: Chain Slash - Renkli Karakalem


Mabinogi, Nexon tarafından piyasaya sürülen ve devCAT studio tarafından geliştirilen devasa çok oyunculu bir çevrimiçi rol yapma oyunudur. Oyunun adı, Galce bir efsane antolojisi olan Galce kelimesi Mabinogi'den alınmıştır ve oyunun ayarları genel olarak Gal mitolojisine dayanmaktadır.

Yedi Şövalye: Orly - Renkli Kalemlerle Elle Çizilmiş


Yedi Şövalye, bir online free-to-play rol yapma oyunu yarattığı Netmarble. Mart 2014'te Güney Kore'de ve Şubat 2016'da Japonya'da Android ve lOS cihazlar için piyasaya sürüldü.

Overwatch Çizimi: D.Va - Kayan Yıldız


Overwatch, Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve yayımlanan takım tabanlı çok oyunculu bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, 7 Kasım 2014 tarihinde Blizzard Entertainment tarafından duyuruldu ve 24 Mayıs 2016 tarihinde dünya çapında çıkış yaptı. Her kahramanın kendine özel benzersiz özellikleri vardır.

Epic Yedi - Renkli Karakalem


Epic Seven isimli mobil RPG oyunu, mobil oyunlar içinde dikkat çeken oyunlardan biridir. Oldukça aksiyon dolu olan oyun, oyun severlerin severek oynadığı oyunlardan biridir.

Bıçak Ustası Çizimi - Black Desert Mobil


Black Desert Online, Koreli video oyunu geliştiricisi Pearl Abyss tarafından geliştirilen ve orijinal olarak 2015 yılında Microsoft Windows için yayınlanan, sanal alan odaklı fantastik, çok oyunculu bir çevrimiçi rol yapma oyunudur.

Saint Seiya Çizimi : Pegasus Seiya


Sadece Seiya olarak bilinen Pegasus Seiya, Masami Kurumada tarafından yaratılan Saint Seiya manga dizisinde kurgusal bir karakter. O, 1 Ocak 1986'da Weekly Shōnen Jump dergisinde yayınlanan ilk bölüm olan "Athena Saints of Athena" da çıkış yapan isim kahramanıdır.

Final Fantasy XV: Noctis - Hızlı Çizim


Noctis Lucis Caelum, kısaca "Noct", Square Enix'in Final Fantasy serisinden bir kurgusal karakter. O oynanabilir bir karakter ve başlangıçta Final Fantasy Versus XIII adlı bir spin-off olan Final Fantasy XV'in ana kahramanıdır.

Brown Dust - Granhilte Çizimi


Brown Dust (MOD, Birçok Özellik) paralı askerleri kontrol etmenizi sağlar. Kendinize en güçlü savaşçılardan oluşan bir takım oluşturmanız için birçok oyun modu.

Overwatch: Ashe - Reunion Ver Çizimi


Overwatch, Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve yayımlanan takım tabanlı çok oyunculu bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, 7 Kasım 2014 tarihinde Blizzard Entertainment tarafından duyuruldu ve 24 Mayıs 2016 tarihinde dünya çapında çıkış yaptı. Her kahramanın kendine özel benzersiz özellikleri vardır.

Re: Dive - PEKORİNA Çizimi


Kahraman yabancı bir yerde hiçbir anısı olmadan uyanır. Daha sonra kızlarla tanışır ve bir gizemi ortaya çıkarmaya daha da yaklaşır.

Yedi Şövalye: Rudy - Hızlı Çizim


Yedi Şövalye, bir online free-to-play rol yapma oyunu yarattığı Netmarble. Mart 2014'te Güney Kore'de ve Şubat 2016'da Japonya'da Android ve lOS cihazlar için piyasaya sürüldü.

LaTale: Jewel Star - Renkli Kalemler Çizimi


La Tale Güney Kore stüdyosu Actoz Soft tarafından geliştirilen bir 2D yan kaydırma online oyun. Oyuncular üç kıta, Jiendia, Freios ve Eastland ile mitolojik bir fantezi dünyasında maceracı rolünü üstlenirler. Şubat 2006'da iyi karşılandığı Güney Kore'de başlatıldı.

Fantasy 7 Remake: Cloud Strife Final Çizimi


Final Fantasy VII Remake, Square Enix tarafından geliştirilen ve yayınlanan 2020 yapımlı aksiyon rol yapma oyunudur. 1997 yılında Playstation için yayınlanan Final Fantasy VII'nin yeniden yapımıdır.

Saint Seiya Çizimi: Athena


Saint Seiya olarak da bilinen Saint Seiya: Knights of the Zodiac veya sadece Knights of the Zodiac, Masami Kurumada tarafından yazılmış ve resmedilmiş bir Japon manga serisidir.

Oyun Karakteri Çizimi

  1.  Kirpi Sonic Çizimi
  2. Saint Seiya Çizimi: Athena
  3. Fantasy 7 Remake : Cloud Strife Final Çizimi
  4. LaTale: Jewel Star - Renkli Kalemler Çizimi
  5. Yedi Şövalye: Rudy - Hızlı Çizim
  6. Re: Dive - PEKORİNA Çizimi
  7. Overwatch: Ashe - Reunion Ver Çizimi
  8. Kader/Grand Order : Jeanne d'Arc (Alter) Çizimi
  9. BrownDust - Granhilte Çizimi
  10. Final Fantasy XV: Noctis - Hızlı Çizim
  11. Saint Seiya Çizimi : Pegasus Seiya
  12. Bıçak Ustası Çizimi - Black Desert Mobil
  13. Epik Yedi - Renkli Karakalem
  14. Overwatch Çizimi: D.Va - Kayan Yıldız
  15. Yedi Şövalye: Orly - Renkli Kalemlerle Elle Çizilmiş
  16. Mabinogi: Chain Slash - Renkli Karakalem
  17. Yedi Şövalye: Mercure - Hızlı Çizim
  18. Yedi Şövalye: Uyanış Folikülü - Suluboya El Resmi
  19. YOJIKYUNG (Yaochi Ayna) - Suluboya Resmi
  20. World of Warships: Chungmuham - El Boyalı Suluboya ve Kurşun Kalem
  21. World of Tanks BLITZ: M4A3E8 Fury - Suluboya Resim
  22. Deathwing (World Of Warcraft) Çizimi
  23. Illidan (World of Warcraft: Legion) Pastel Çizimi
  24. World of Warcraft, Garrosh Hellscream Çizimi
  25. Lich King (Arthas) Çizimi
  26. Süper Mario Hızlı çizimi
  27. Batman Çizimi (Arkham Origin)
  28. Pastel Çizim - Kış Mucizesi Lulu
  29. Pastel Çizim - Illidan Stormrage (World of Warcraft)
  30. Yedi Şövalye: Yeonhee - Renkli Kalemlerle Elle Boyanmış
  31. Pastel Günlük Boyama - Sylvanas Windrunner (World of Warcraft)
  32. Kahramanlar Krallığı: Ingway & Prey Çizimi
  33. Kader / Büyük Düzen: Ryougi Shiki Çizimi
  34. Diablo3 Yumuşak Pastel Çizimi
  35. Çizim Büyücüsü - Black Desert Mobil
  36. Onmyoji Arena : Yoto Hime - Renkli Karakalem Çizimi
  37. Onmyoji Arena : Aoandon Çizimi
  38. Zarların Efendisi Çizimi: Ophelia ve Claude
  39. Soul Ark: Cesur ve Kader Çizimi
  40. Primal Blade Kraliçe Kerrigan - Star Craft II Swarm'ın Kalbi Çizimi
  41. Starcraft 2 Boşluğun Mirası, Artanis Çizimi
  42. Arknights: Talulah - Hızlı Çizim
  43. Darksouls 3 : Cinder Lordu - Hızlı Çizim
  44. SKYPIEA'yı Çizimi: Song-E
  45. F.O.X (Flame of Xenocide): Lucy - Hızlı Çizim
  46. F.O.X (Flame of Xenocide): Nea - Hızlı Çizim
  47. Kiana Kaslana'yı Boyamak (Honkai Etkisi 3: Honkai Etkisi)
  48. Summoners War: Chakram Dancer ve Boomerang Warrior Çizmek
  49. Arcane Çizimi: VI ve Uğursuzluk

Sayfanın Görünümü Değiştir

Doktor Strange (Benedict Cumberbatch) Çizimi


Doktor Strange, Marvel Comics'in aynı adlı çizgi roman karakterinden uyarlanmış, 2016 yılı bilimkurgu, aksiyon, macera türlerindeki süper kahraman filmi. Scott Derrickson tarafından yönetilen filmin senaryosu Derrickson ve C. Robert Cargill tarafından yazıldı.

Süper Kahraman Çizimleri

  1. Lucifer Sabah Yıldızı (Tom Ellis) Çizimi
  2. Joker Çizimi (Joaquin Phoenix)
  3. Wonder Woman (Gal Gadot) - Hızlı Çizimi
  4. Yırtıcı Kuşlar Çizimi: Harley Quinn
  5. Harley Quinn Hızlı Çizimi
  6. Hızlı Çizim Deadpool
  7. Çizim Harley Quinn - Suicide Squad
  8. Joker - İntihar Timi (Jared Leto) Çizimi
  9. Doktor Garip Çizimi
  10. Kaptan Amerika, Steven Rogers (Chris Evans) Çizimi
  11. Pastel Boya Çizimi - Venom
  12. Super Girl (Melissa Benoist) Çizimi
  13. Örümcek Adam Renkli Kalem Kullanarak Hızlı Çizimi
  14. İntihar Timi: Joker (Jared Leto) - Hızlı Çizimi
  15. Demir Adam (Robert Downey Jr.) - Renkli Karakalem Çizimi
  16. Batman Çizimi (Arkham Origin)
  17. Demir Adam Çizimi - Kaptan Amerika: İç Savaş
  18. İntihar Timi: Harley Quinn (Margot Robbie) Çizimi
  19. Hızlı Çizim: Kara Panter
  20. İntihar Timi: Harley Quinn (Margot Robbie) Çizimi
  21. Demir Adam (Tony Stark) - Hız Çizimi
  22. Super Girl (Melissa Benoist) - Renkli Kalem Çizimi
  23. CW Arrow, Oliver Queen (Stephen Amell) - Hızlı Çizimi
  24. Adaletin Şafağı: Batman - Hızlı Çizimi
  25. Örümcek Adam: Hızlı Çizim
  26. İntihar Timi: Harley Quinn (Margot Robbie) Çizimi
  27. İntihar Timi: Joker (Jared Leto) Çizimi
  28. Kaptan Amerika (Chris Evans) Çizimi
  29. Hızlı Çizim: Doctor Strange (Benedict Cumberbatch)
  30. Deadpool (Wade Wilson) - Hız Çizimi
  31. Justice League: Aquaman - Hızlı Çizim
  32. Örümcek Adam: Eve Dönüş Hızlı Çizimi
  33. Jean Grey Çizimi (X-Men: Dark Phoenix)
  34. Karınca Adam (Scott Lang) Renkli Kalemle Çizimi
  35. Yenilmezler: Hulk, Hulkbuster'a Karşı (Veronica) Çizimi
  36. The Flash : Barry Allen (Grant Gustin) Çizimi
  37. Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni ile Çizimi
  38. Thor'u Çizmek (Thor: Ragnarok, Chris Hemsworth)
  39. Doktor Strange (Benedict Cumberbatch) Çizimi
  40. Venom Çizimi (Tom Hardy)
  41. Wonder Woman 1984 Çizimi
  42. Chadwick Boseman'ın Kara Panter Çizimi
  43. Mucizevi Çizim: Uğur Böceği
  44. Şahin Çizim (Sam Wilson)
  45. Elizabeth Olsen Çizimi
  46. Carnage Çizimi: Woody Harrelson
  47. Zehir ve Katliam Çizimi

Sayfanın Görünümü Değiştir



Oyun Karakteri Çizimi

















































Kirpi Sonic Çizimi


Kirpi Sonic, Sega'nın aynı isimli video oyunu serisine dayanan, Paramount Pictures ve Sega yapımcılığında çekilen, 2020 Amerikan-Japon ortak yapımı bilimkurgu macera filmi de vardır.

Süper Kahraman Çizimleri















































Lucifer Sabah Yıldızı (Tom Ellis) Çizimi

 

Lucifer, Tom Kapinos tarafından yaratılan Amerikan fantastik polisiye komedi-drama dizisi. 25 Ocak 2016'da FOX'ta yayımlanmaya başlamıştır.

Joker Çizimi (Joaquin Phoenix)


Joker, Bob Kane ve Bill Finger tarafından oluşturulan DC Comics kurgusal karakteridir. Çizgi roman kahramanı Batman'in en büyük düşmanı olan Joker; çoğunlukla beyaz, mavi, kırmızıdan oluşan ikonik yüz boyası ve görünümüyle tanınan en popüler kurgusal karakterlerden birisidir.

Wonder Woman (Gal Gadot) - Hızlı Çizimi


Wonder Woman, aynı adlı DC Comics karakterinden uyarlanan 2017 yapımı Amerikan süper kahraman filmi. DC Extended Universe'in dördüncü yapımı olarak tasarlandı. Film Patty Jenkins tarafından yönetilirken senaryo Jason Fuchs tarafından yazıldı.

Yırtıcı Kuşlar Çizimi: Harley Quinn

Harley Quinn Hızlı Çizimi

Hızlı Çizim Deadpool

Çizim Harley Quinn - Suicide Squad

Joker - İntihar Timi (Jared Leto) Çizimi

Doktor Garip Çizimi

Kaptan Amerika, Steven Rogers (Chris Evans) Çizimi

Pastel Boya Çizimi - Venom

Super Girl (Melissa Benoist) Çizimi

Örümcek Adam Renkli Kalem Kullanarak Hızlı Çizimi

İntihar Timi: Joker (Jared Leto) - Hızlı Çizimi

Demir Adam (Robert Downey Jr.) - Renkli Karakalem Çizimi

Batman Çizimi (Arkham Origin)

Demir Adam Çizimi - Kaptan Amerika: İç Savaş

Hızlı Çizim: Kara Panter

İntihar Timi: Harley Quinn (Margot Robbie) Çizimi

Super Girl (Melissa Benoist) - Renkli Kalem Çizimi

Demir Adam (Tony Stark) - Hız Çizimi

CW Arrow, Oliver Queen (Stephen Amell) - Hızlı Çizimi

Adaletin Şafağı: Batman - Hızlı Çizimi

Örümcek Adam: Hızlı Çizim

İntihar Timi: Harley Quinn (Margot Robbie) Çizimi

İntihar Timi: Joker (Jared Leto) Çizimi

Kaptan Amerika (Chris Evans) Çizimi

Hızlı Çizim: Doctor Strange (Benedict Cumberbatch)

Deadpool (Wade Wilson) - Hız Çizimi

Justice League: Aquaman - Hızlı Çizim

Örümcek Adam: Eve Dönüş Hızlı Çizimi

Jean Grey Çizimi (X-Men: Dark Phoenix)

Karınca Adam (Scott Lang) Renkli Kalemle Çizimi

Yenilmezler: Hulk, Hulkbuster'a Karşı (Veronica) Çizimi

The Flash : Barry Allen (Grant Gustin) Çizimi

Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni ile Çizimi

Thor'u Çizmek (Thor: Ragnarok, Chris Hemsworth)

Venom Çizimi (Tom Hardy)

Hulk - Thor: Ragnarok Çizimi

Sanat - Resim Sanatı































İnsan hayatının tüm renklerini bir araya getirmeyi amaçlayan Hayata Dokunmalı, sizler için en güzel ve yararlı içerikler sunuyor. Siz de bize içerik önerebilir, hatta site yazarı olabilirsiniz. Bunun için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.